Foamete si o lume –n intuneric…reteta pregatita de cei 116 miliardari de la Davos

Dana Nedescu

Zilele acestea cei 116 miliardari ai planetei s-au reintalnit la Davos pentru un set nou de reguli dupa care vom exista ca specie in viitorul apropiat.
De data aceasta, de departe, matusalemicii aflati la butoanele planetei ne-au anuntat cu nonsalanta ca ne paste intunericul…si Nu este o figura de stil.
Baietii ne-au anuntat, prin Klaus Schwab, președintele World Economic Forum, ca omenirea se va confrunta cu un atac cybernetic major asupra retelelor electrice care va obliga omenirea sa traiasca in intuneric, deci fara caldura, fara apa calda, fara TV, frigidere etc etc etc. Intr-un cuvant…ne vom reintoarce in perioada grotelor.
Si asta nu este tot, acelasi individ ne-a transmis ca pandemia de COVID a fost o gluma pe langa ceea ce urmeaza, adica somaj masiv si foamete care vor reduce specia umana la nivelul animalic.
Schwab a precizat ca ar trebui sa luam în serios și acest scenariu….pentru ca toate se vor intampla, pentru ca asa s-a decis in forumul lor de defecti.Acesta a subliniat ca toate guvernele lumii se pregatesc …armat…pentru inabusirea revoltelor.
Cum viata bate filmele SF, guvernele lumii, deci și al nostru, vor face totul pentru aplicarea scenariului de la Davos. Nu am niciun dubiu in acest sens, am trăit asta în cei doi ani pandemici cand vaccinatii i- au haituit la greu pe cei care au refuzat sa intre in turma. Baietii și- au propus sa ne transforme în animale și au reusit, si asta s -a văzut pe perioada pandemiei prin inocularea fricii de moarte.

Sin an acest an subiectul principal al discutiilor a grija pentru mediu, pentru pastarea unei planete curate prin reducerea poluarii. Trecand peste faptul ca ei sunt principalii poluatori ai planetei, pretul va fi platit si de noi cu toate ca noi suntem o tara VERDE, avem cel mai mic grad de poluare pentru ca am inchis toata industria.
Cum reduc emisiile de carbon cei 116 miliardari care fac regulile la Davos, cei care ne cer sa alegem intre frigider si un bec in plus, este o alta poveste. Toti au afaceri cu grad mare de poluare, plus ca toti folosesc la greu cel mai poluant mijloc de transport….AVIONUL privat….chiar si pentru distante 20 de km.
Conform datelor, la Forumul de anul trecut, unul din zece participanți a venit cu avionul privat. Într-o săptămână, au zburat către și din aeroportul din Davos 1.040 de avioane private, ceea ce a produs emisii echivalente a 350.000 de mașini. Jumătate din acestea au fost curse scurte, care s-ar fi putut efectua în timp rezonabil cu mașina sau trenul. Unul dintre participanții la conferință a sosit la Davos cu avionul pentru o cursă de doar 21 de kilometri.

Ca sa intelegem cu totii de ce nu vom scapa de acest scenariu al groazei, la acest Forum de la Davos au participat 2700 de lideri din 130 de țări, printre care 52 de șefi de stat și guvern, 56 de miniștri de finanțe, 19 guvernatori de bănci centrale, 35 de miniștri de externe, printre care si al nostru, unul dintre cei mai slugarnici ministri de Externe din lume.
Din USA au participat 18 miliardari, din India – 13 miliardari, între care și cel supranumit magnatul cărbunelui, Gautam Adani.
Averea acestuia a crescut cu 44 de miliarde de dolari în ultimul an, ajungând la un nivel estimat între 121 și 130 de miliarde de dolari.
Adani este considerat al treilea cel mai bogat om din lume, avere facuta din extractia de carbune. Guvernul nostru in marea lui imbecilitate a inchis minele, miliardarii le-au exploatat si au facut miliarde de euro.

Conform unui raport Oxfarm, două treimi din bogăția generată la nivel mondial în ultimii trei ani s-a dus direct în buzunarele celor mai bogați oameni ai planetei. Inegalitățile au crescut vertiginos, din cauza faptului că doar 5% din țările de pe pământ au ales să mărească taxele și impozitele pe aceste venituri crescute ale celor mai bogați.
Guvernul Ciuca se chinuie sa recupereze de la OMV taxa de Solidaritate de un milliard de euro, bani pe care societatea cu capital majoritar austriac vrea sa-i transfere in bugetul Austriei.
Cam asa arata realitatea, cine crede ca este un scenariu al conspirationistilot trebuie sa viziteze un psihiatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *