Parol, părerea mea! Iohannis – cel mai “viril” esuat in viata….9 milioane pe ora

Dana Nedescu
Actualul Guvern Iohannis conduce in continuare pe sest, neamtul de la Cotroceni ii trimite pe romani sa-si faca Craciunul la cozile de la gaze si electricitate, ca tot au frig in case, iar becurile au devenit obiecte decorative.
Esuatul din fruntea tarii continua sa decizi in detrimentul cetatenilor si in favoarea grupului lui de prieteni din tara…si din afara.
Ultima lovitura a fost data cetatenilor, tot in aceasta maniera, chiar saptamana aceasta. Ionannis si premierul Ciuca au initiat un act normativ, care a fost deja votat de Parlament, prin care 9 milioane de abonati la societatea de electricitate si gaze sunt obligati sa depuna la sediul acestora declaratii pe propria raspundere….daca vor sa beneficieze de pretul plafonat.
Termenul limita impus este – 31 decembrie.
In traducere libera, doritorii au la dispozitie ….9 zile ….pentru depunerea acestor declaratii, in conditiile in care informatia a fost data publicitatii astazi.
Nu e nevoie de un efort de imaginatie prea mare sa realizeze ce nebunie va declansa aceasta decizie, chiar in perioada Craciunului.
Momentul a fost ales intentionat. Practic, Iohannis si Ciuca isi bat joc de romani si de sarboarea lor de suflet, ii obliga sa si faca Craciunul la usile celor care-I tepuiesc la facturi cu aprobarea statului.
Decizia luata pe furis este inca o dovada, daca mai era nevoie, a mistocarelii practicate de actuala clasa politica la adresa celor care le platesc salariile si nu numai.Multi au afaceri de milioane de euro facute tot pe banii cetatenilor.
Cei 9 milioane de cetateni abuzati isi pot lua revansa la alegerile din 2024 prin boicotarea politicienilor care ocupa functii in Guvern si Parlament….pe modelul aplicat acum austriecilor.
Neprezentarea votului este cea mai simplă formă de boicot, chiar dacă camarila politicienilor sustine ca este nociva pentru ca permite controlul voturilor. Nimic mai fals, este chiar benefica, daca nu se face pragul necesar pentru organizarea alegerilor acestea se reiau, dar liderii partidelor politice sunt obligati sa vina cu alte nume pe liste.De aceea, ar trebui sa fim foarte atenti la numele de pe listele. de acum si le confruntam cu cele de pe listele din 2024.
Trebuie sa invatam sa raspundem cu aceeasi moneda, cand cineva isi bate joc, te umileste, nu intorci si celalalt obraz, ii dai acolo unde-l doare, altfel nesimtitul nu simte, iar politicienii din acest mandat au sarit cu mult limita admisa si de lege.
Tragerea lor pe tușe trebuie privita ca o acțiune de igienizare a instituțiilor de forță ale statului, abuzul trebuie oprit, altfel devine o practică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *