Parol, părerea mea! “Răul cel mai mic” – a ars țara până la os

0

A venit, a venit toamna…una rece ca de inceput de iarna si bezmeticii din guvern mimeaza conflictul politic pe ordonantele date si votate in unanimitate.
Dupa un an de scandaluri artificiale intre partenerii de guvernare, masurile date anul trecut au ramas de bune. Deci….cine se incadreaza in consumul minim plateste o factura normala, cine depaseste plateste triplu.
Premierul nostru, soldatul Ciuca, si-a insusit ordinul dat de Ursula si a decis sa reduca consumul impus de bogatii Europei printr-o cheltuiala in plus – schimbarea becurilor din toate institutiile statului.N -au scapat nici cetatenii- aceleasi creiere distruse din guvern au venit cu varianta schimbarii aparatelor electrocasnice de catre cetatenii cu venituri reduse. Adica un sarac cu un salariu de 1.400 de lei sau un pensionar cu o pensie de 1000 de lei au fost sfatuiti sa-si cumpere frigidere si masini de spalat rufe de ultima generatie, adica sa investeasca peste 3000 de lei pentru evitarea facturilor abuzive emise de societatile statului.
Zic, ca le-au facut un fovor foarte mare cand i- au sfatuit sa renunte la televizor si aspirator. Cica…de televizor nu au nevoie, pentru ca informatia transmisa de televiziunile cumparate de Guvern nu-I ajuta cu nimic, iar batrana matura poate sa inlocuiaca cu succes aspiratorul.
Problema consumului de apa a fost rezolvata cu spalatul la gramada, iar problema caldurii…cu transformatul paltoanelor in pijamale.
Si uite asa, dupa 32 de ani de la impuscarea lui Ceausescu, PSD si PNL au rezolvat cu aceleasi metode comuniste toate ,,crizele suprapuse si simultane” provocate de oamenii din guvernul lui Klaus Iohannis.Afirmatia apartine premierului Ciuca…
Dupa 32 de ani am ajuns din nou bataia de joc a unei clici care detine controlul total in defavoarea propriilor cetateni.
Pesedistii se lauda de mama focului cu o majorare de 10% a pensiilor, dar refuza cu stoicism indexarea cu inflatia pentru ca asta ar insemna sa scoata mai multi bani din bugetul statului si nu prea mai are de unde.
Da, Guvernul Romaniei nu are bani pentru salariile si pensiile cetatenilor pentru ca are de platit dobanzile aberante din creditele uriase facute de guvernele Orban si Citu pentru achizitia de aparatura militara depasita plus cele 12 milioane de doze de vaccin inutil, toate varate pe gat de catre americani.
Si tot ca pe vremea comunismului, aceleasi creiere spalate din Guvern vor sa intenteze proces penal unui fost diplomat,un profesor universitar, pentru ca si-a permis sa spuna in spatiul public cateva adevaruri istorice care au deranjat trupa de commando din fruntea Ucrainei. Niciun oficial roman nu a incercat sa apere drepturile cetatenilor romani din Ucraina, s-au facut ca nu aud, ca nu vad, ca nu stiu nimic despre abuzurile la care sunt supusi de catre oficialitatile ucrainiene. Acum recidiveaza si-si ataca in instanta unul dintre cetateni pentru ca a avut curajul sa iasa din granitele impuse de niste idivizi care vand tara bucata cu bucata strainilor.
Traim vremuri cumplite, am ajuns pe mana unor mercenari care stiu doar sa distruga, sa vanda tot ce s – a construit. In doar doi ani de zile au vandut o tara cu tot cu sufletele care o ocupa. O performanta trista, imposibil de imaginat in conditiile in care Werner si ai lui au fost alesi pentru ca au reprezentat schimbarea – ,,raul cel mai mic”.
In guvernarea ,,Raului cel mai mic” romanii vor sta pe intuneric, vor dormi in frig, imputiti, nemancati si datori vanduti.
Cam asa arata lumea “faurita” de Werner Klaus Iohannis si guvernul lui de penelisti si pesedisti, un guvern care lucreaza doar pentru ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *