Primaria Costesti modernizeaza gradinita lui Spiru Haret

0

Cladirea lui Spiru Haret din localitatea Costesti a intrat in renovare. Primarul Toma Pestereanu a demarat lucrarile de modernizare a gradinitei Costesti care functioneaza in imobilul construit de Spiru Haret.


Primarul Toma Pestereanu a precizat ca valoarea lucrarii se situeaza undeva la 7,4 miliarde de lei si vizeaza modernizarea cladirii de la acoperis, ferestre, instalatii sanitare si electrice.
“Pentru localitatea Costesti am reusit dupa situatiile astea birocratice, hartii, contracte, SF-uri, avize, verificatori, toata nebunia, le-am urcat si in sistemul online pe platforma, sa dam drumul la lucrarea de la gradinita Costesti. In acelasi timp, urmarim, si am depus la CEZ, o cerere pentru a ni se acorda avizul de racordare la doua statii electrice, una va fi montata in dealul Barzestilor, la Trovanti, si una la Caminul cultural de la Pisa. Sunt statii care ne vor ajuta, si vor ajuta masinile care functioneaza pe curent. Gradinita de la Costesti este vechea cladire Spiru Haret facuta atunci de catre Spiru Haret in mai multe localitati in Romania. Cladirea arata bine, am inceput pe partea interioara si speram ca in primavara, prin mai, iunie sa fim gata cu ea. Valoarea lucrarii este undeva 7, 4 miliarde de lei, fara TVA.Nu e foarte mare valoarea, dar acolo cuprinde totul, schimbarea acoperisului, modificare toalete,vasele interioare, raschetare pereti, podea noua, instalatie electrica noua, termopane, usi, tot ce trebuie sa fie nou.” , a subliniat primarul Toma Pestereanu.
DN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *