Primarul Mircia Gutau: Ordonanta cu strangerea surubului nu –l va anula pe Mos Craciun, toti copiii isi vor primi cadourile

Primarul Mircia Gutau nu renunta la magia sarbatorilor de iarna. Acesta ii asigura pe ramniceni ca Ordonanata Austeritatii emisa de Guvernul Ciolacu in data de 27 noiembrie nu va anula nici magia sarbatorii Craciunului, nici pe Mos Craciun, copiii isi vor primi cadourile si in acest an. Austeritatea va avea impact doar asupra calitatii spectacolelor care vor fi sustinute de artisti locali, Ordonanta nu permite mai mult.
“Referitor la Ordonanta 90, cu strangerea surubului, cu economiile pe care trebuie sa le facem incepand de la 1 noiembrie, nu avem decat sa ne supunem acestei ordonante de urgenta. Asa vom si proceda, vom respecta intrutotul, de exemplu, pentru sarbatorile de iarna neavand contracte incheiate, ca nu puteai sa inchei contracte, vom incerca sa ne descurcam in limita bugetului permis de lege, respectiv media ultimelor noua luni care va fi folosita pe aceste doua luni, deci vom avea la asa bani, asa spectacole. Vom avea spectacole cu solisti autohtoni, si ne vom organiza in asa fel incat sa nu simta valcenii ca exista aceasta ordonanta care reduce foarte mult bugetul. Vreau sa va spun ca un artist important nu vine fara bani, dar, ca si anul trecut, am reusit sa facem cadourile pentru copiii pana n clasa a IV-a, deci si anul acesta toti copiii vor primi un cadou din partea lui Mos Craciun.”, a precizat primarul Mircia Gutau.
D. Nedescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *