HANDBAL FEMININ – LIGIA FLORILOR MOL, SCM RÂMNICU VÂLCEA – CSM BUCUREŞTI 29 – 42(15 – 20)

În aceasta seara a avut loc în Sala Sporturilor Train din Râmnicu Vâlcea partida de handbal feminin SCM RÂMNICU VÂLCEA – CSM BUCUREȘTI, din etapa a IX – Liga Florilor Mol, in prezenta a peste 2500 de spectatori, partidă încheiată cu rezultatul 42 – 29 (15 – 20), pentru echipa bucureșteană.


A fost o partida ușoară pentru CSM, daca privim felul cum a evoluat scorul și rezultatul final, dar sa nu uitam ca din echipa gazda au lipsit patru jucatore de baza, fiind accidentate, anume: Irina GLIBKO, Julia MAIDHOF, Raluca KELEMEN și Asma ELGHAOUI. Una peste alta, victorie meritată a echipei bucureștene, diferența asa mare fiind dată de greșelile și ratările echipei gazdă. Echipa vâlceană este la a doua înfrângere pe teren propriu și din acest campionat, după cea cu RAPID (32 – 33). Față de campionatul trecut, echipa pregătită de norvegianul Bent DAHL joacă mult mai bine, dând speranțe iubitorilor de handbal vâlceni ca echipa locala la sfârșit de campionat sa ocupe un loc de cupa europeană. 
Se poate realiza cu putina atentie pe faza de aparare si mai concentrate la finalizare.

SCM RÂMNICU VÂLCEA

HOSU, HĂRMAN (7), BACAOANU, WOLIK (3), BĂLAN (1), NEAGU, NECULAI (2), DE JONG (2), FLORICA (1), ROCH, ZSVHOCKE (1), LJEPOJA (2), GOGÎRLĂ (8), GRIGORE (1), ADAM și MUȘAT (1).
ANTRENORI: Bent DAHL și Rasmus POULSEN

CSM BUCUREȘTI

GLAUSER, ARNTZEN, APUSCAROAE, NEAGU (8), ROTARU (1), STOICA (4), DAVIDSEN, NICOLIȚĂ (3), ERIKSSON, GUTIERREZ (2), FILIPESCU (2), DINDILIGAN (4), OSTERGGAARD (4), KOBYLINSKA (4), AILINCAI (1) și PINTEA (9).
ANTRENORI: Adrian VASILE și Iulia CUREA.
FRH a delegat pentru aceasta partida un cuplu de arbitrii din Craiova: Claudiu GORINA – Florin MELENCU și observator pe Valeriu CĂLINA (AG)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *