Festivalul de teatru ”Versus” s-a încheiat

0

Octavian Costîn, manager ”Anton Pann” mulțumește tuturor.

După câteva ore de liniște pe care le-au lăsat să treacă până a se dezmetici din frumoasa poveste, care timp de o săptămână s-a întâmplat la sediul Teatrului Anton Pann, aici având loc Festivalul de Teatru ”Versus”, managerul teatrului, Octavian Costîn, mulțumește public tuturor celor care au contribuit pentru ca această cea de-a treia ediție să fie o reușită. În perioada 21-27 noiembrie, peste 1500 de spectactori (adulți și copii) au fost prezenți la evenimentele cuprinse în cadrul festivalului, de aceea la final de festival Octavian Costin mulțumește tuturor.
În primul rând mulțumește spectactorilor care prin prezența lor, seară de seară, au făcut ca festivalul să capete sens, să fie magic. Au plecaț mulțumiți cu aceea satisfacție pentru că au avut posibilitatea să vadă în orașul lor niste spectacole bune, răsplata pentru toate acestea fiind ropotul de aplauze îndelungate la final de spectacol. Mulțumește teatrelor participante: Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani; Teatrul Municipal ”Ariel” Râmnicu Vâlcea; Asociația ”Sirus Art”; Cristinei Bordeanu; Teatrului Municipal ”Bacovia” din Bacău; Teatrului”George Ciprian” din Buzău; Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești; Teatrului de Păpuși din Brăila. La toate acestea se adaugă și prezența Teatrului Anton Pann cu patru spectacole în festival. Mulțumiri aduce regizorilor, actorilor, scenografilor, coregrafilor, directorilor de instituții teatrale, tutror celor care au fost implicați în realizarea acestor producții participante. Mulțumiri scritorului Radu Dinulescu care a dorit să ne vorbească despre cele două cărți pe care le-a lansat în prima zi de festival.
Mulțumiri elevilor și voluntarilor Asociației ”Smile” care au participat la workshopuri-le susținute de Mateea Marin împreună cu actorul Adrian Strâmtu. Mulțumiri celor doi fotografi care ne-au însoțit pe tot parcursul festivalului, Cătalin Asanache și Cătălin Mărgărit, celor de la grafică, Lucian Mîrzoiu, Livia Morega, Adrian Strâmtu, celor de la promovare. Mulțumiri sunt aduse tuturor, neuitând însă nici de cei care lucrează la Teatrul Anton Pann, echipă tehnică, administrativă, tuturor compartimentelor care pe parcursul unei săptămâni întregi au făcut eforturi ca totul să fie bine. Muțumesc și celor care lucrează în presă, radio, televiziune (presei vâlcene, regionale și naționale) care aproape zilnic au adus în atenție aspecte din festivalul de teatru.
Nu în ultimul rând atenția mea se îndreaptă către Consiliul Județean Vâlcea, către domnul președinte Constantin Rădulescu care încă de la prima ediție a susținut această idee ca Teatrul Anton Pann să aibe un festival de teatru la 30 de ani de la înființare. În speranța că totul va fi bine ne gândim să creștem acest festival și de la anul să-l facem cu caracter international. Cât de curând vom creiona și ediția cu numărul patru. Până atunci, până în 2023, vă invităm la celelate reprezentații ale Teatrului Anton Pann. În numele tuturor, Octavian Costîn, manager Teatrul Anton Pann și director executiv al Festivalului de Teatru ”Versus” împreună cu directorul artistic, Mateea Marin, vă mulțumesc pentru momentele fericite pe care le-am trăit cu toții, cu ocazia celei de a treia ediție a festivalului de Teatru ”Versus” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *