Deschiderea Bazei sportive din Olanesti intaziata din cauza apelor pluviale

0

Primaria Baile Olanesti a pus la punct zilele acestea ultimele detalii tehnice pentru rezolvarea problemelor aparute la Baza sportiva din str. Tudor Vladimirescu nr.36.
Dupa discutiile purtate cu proiectantul si constructorul bazei sportive s-a decis realizarea unei rigole pentru dirijarea apelor pluviale in raul Olanesti.
Primarul Sorin Vasilache si-a exprimat speranta ca lucrarile vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an.

“Suntem in Olanesti, la baza sportiva pe care o avem pe str. Tudor Vladimirescu nr. 36, am avut o intalnire cu constructorul, cu proiectantul pentru a lamuri anumite aspecte visavis de imprejmuire.

Suntem in faza finala cu lucrarile, vom amplasa plase in spatele portilor, la 10- 15 m, pentru ca activitatea sa se desfasoare in conditii bune. Am realizat o rigola care preia apa pluviala si o dirijeaza catre raul Olanesti. Avem langa acest stadion unul cu dimensiuni mai mici, cladirea cu birourile si vestiarele unde se lucreaza la finisaje. Mai avem utilitatile de racordat: apa, canalizare si electricitate. Speram ca la sfarsitul acestui an sa putem da in folosinta aceasta baza sportiva.”, a declarat primarul statiunii Baile Olanesti, social democratul Sorin Vasilache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *