HARD ENDURO OLĂNEȘTI 2024 – EDITIA A III – A

0

În zilele de 6 și 7 iulie în orașul BăileOlănești, in fața unui public numeros, sa desfășurat a treia ediție a competiției “HARD ENDURO OLĂNEȘTI 2024”, competiție organizată de Primăria orașului Băile Olănești, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vâlcea și clubul sportiv Free Free Bike Team Vâlcea, club afiliat la Federatia Romana de Motociclism.

La această competiție s-au înscris peste 350 de rideri din toată țara, organizați în mai multe categorii: pro, veterani, experţi, hobby şi fete.
Deschiderea oficiala a competitiei a avut loc sambata 6 iulie in centrul statiunii, unde primarul Sorin VASILACHE a multumit celor care s-au implicat in organizarea acestei competitii, urănd mult succes riderilor. Dupa cuvantul de deschidere al primarului a urmat reprezentatul CJ Vâlcea, Laurențiu RADOI și directorul concursului, Ștefan RACAREANU.

Dupa discursurile de deschidere a inceput prologul prin care s-a stabilit ordinea de plecare a doua zi in concursul propriu-zis pentru fiecare categorie.

Prologul s-a tinut in centrul statiunii, concurentii trebuiau sa faca față diferitelor obstacole create de organizatori din busteni, piramide, genti auto de diferite dimensiuni, etc.

Putem spune că, “Organizatorii HARD ENDURO OLĂNEȘTI” au fost încă o dată la înălțime! FELICITĂRI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *