Primarul Sorin Vasilache a facut deschiderea bazei sportive din Olanesti

0

Sorin Vasilache, primarul localitatii Baile Olanesti, a inaugurat sambata, 13 aprilie, noua baza sportiva a statiunii, un teren de sport construit intr –un loc perfect, la marginea unei liziere.

La eveniment au participat Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Adrian Cosac, primarului localitatii Vladesti, Viorel Radi, primarul comunei Bunesti, angajati din cadrul Primariei Baile Olanesti, echipa de fotbal a localitatii, echipa de fotbal a localitatii Vladesti, elevii clubului sportiv si un grup de de localnici iubitori de fotbal. Deschiderea a fost facuta de cei doi preoti cu o slujba de binecuvantare atat a bazei sportive, cat si a celor prezenti, a urmat taierea de panglica si momentul cel mai mult asteptat – confruntarea echipelor pe teren.


Baza sportiva se afla in str. Tudor Vladimirescu si cuprinde un teren sintetic de fotbal, o cladire cu birouri administrative, cabine pentru dus, vestiare, punct sanitar, parcare si iluminat public. Primarul Sorin Vasile a precizat ca acest proiect de investitii se adreseaza atat echipelor sportive, cat si tinerilor din localitate si turistilor care doresc sa faca sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *