Primaria Gusoieni a demarat lucrarile la reteaua de apa si canalizare

0

Asteptarea cetatenilor din comuna Gusoieni se apropie de sfarsit, prin inceperea lucrarilor la reteaua de apa si canalizare din comuna. Valoarea proiectului este de peste 180 miliarde lei vechi si este finanta prin programul Anghel Saligny.

“Proiectul mult asteptat de infiintare a sistemului de apa si canal in comuna Gusoieni in valoare de circa 180 miliarde de lei vechi este finantat prin programul national de investitii Anghel Saligny si se afla la faza de execuție in satul Gusoianca.

Constructorul este o societate comerciala din Slatina care se afla intr- un grup de asociere cu alte trei firme printre care si proiectantul acestui obiectiv. Grupul acesta de firme doresc sa actioneze foarte repid la solicitarea noastra deoarece avem nevoie de acest obiectiv, pentru ca foarte multe gospodarii au fost modernizate si trebuie sa se racordeze la sistemul de apa si canalizare. Daca vemea ne va fi prielnica lucrarile vor continua pana la finalizarea proiectului ”, a precizat primarul Nicolae Concioiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *