Mişcarea România Suverană despre explozia preţurilor: „2019, ultimul an de normalitate!”

0
Mişcarea România Suverană

În contextul publicării unor statistici de către Institutul Naţional de Statistică (INS), care arată că preţul alimentelor de bază a crescut cu peste 40% din 2019 până în 2023, Mişcarea România Suverană, partidul condus de Carmen Dan, fost Ministru de Interne în guvernul Dragnea, a emis un comunicat în care aminteşte faptul că această creştere vine după ce Iohannis şi-a instalat guvernele sale în urma unei campanii agresive de propagandă împotriva lui Liviu Dragnea.

 

„În ultimii patru ani, de când guvernele lui Iohannis conduc România, nivelul de trai al cetăţenilor s-a degradat constant, iar puterea de cumpărare tot mai mică a ajuns la cote alarmante. Preţurile alimentelor de bază au explodat în aceşti ani de când propaganda Iohanistă ne-a spus că Liviu Dragnea este cel mai mare rău din ţară.

 

Realitatea ne arată ceea ce noi ştiam deja; că Iohannis şi propaganda lui au minţit şi dezinformat, iar Liviu Dragnea este, de fapt, unul dintre puţinii oameni cărora le pasă de România şi de români. Preţurile alimentelor în 2019 erau, în medie, cu aproximativ 43% mai mici comparativ cu anul 2023, anul când marea coaliţie a lui Iohannis, dintre PSD şi PNL, a condus discreţionar România.

 

Acesta este rezultatul când preşedintele este mai interesat de următoarea destinaţie de vacanţă, iar în guvern sunt puşi oameni care să servească interese de partid, nicidecum interesele cetăţenilor.

 

Mişcarea România Suverană, cu programul de ţară pus la dispoziţie de domnul Liviu Dragnea, un om care a demonstrat că îşi iubeşte ţara şi doreşte binele românilor, este soluţia de care România are nevoie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *