Proiecte pe banda rulanta in Roesti : finalizarea Bazei sportive si reabilitarea statiilor de epurare si a retelei de canalizare

0

Cetatenii comunei Roesti vor avea baza sportiva mult dorita. Primarul Gheorghe Draghici a reusit sa finalizeze tribuna stadionului, a montat deja cele peste 200 de scaune primite cadoul de la primarul din Pitesti. Luna trecuta, primarul Roestiului a semnat si contractul cu Ministerul Dezvoltarii pentru proiectul pentru reabilitarea si modernizarea statiilor de epurare si a retelei de canalizare din comuna.
“Pentru proiectul de “Reabilitarea si modernizarea statiilor de epurare si a retelelor de canalizare”, am incheiat contractul cu Ministerul Dezvoltarii, am demarat proiectul tehnic si o singura piesa mai lipseste, studiul geotehnic. Incercam ca in scurt timp sa- l finalizam si sa scoatem la licitatie lucrarea de constructii montaj in privinta acestei lucrari. O alta lucrare care am avut o si am si rezolvat-o a fost problema cu baza sportiva in care am reusit sa o punem cat de cat la punct printr- un sprijin substantial oferit de primarul din Pitesti am primit scaune de la stadionul din Trivale si am montat si la noi 217 scaune. Tribuna arata extraordinar de bine acum, la fel si baza sportiva. Saptamana trecuta am luat niste tevi, de la CET Govora, cu ajutorul CJ Valcea, cam 25 de metri, mai am eu 25 si fac o parcare de 50 de metri in fata bazei sportive in comuna Roesti.”, a subliniat primarul comunei Roesti, social democratul Gheorghe Draghici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *