Baricada Folk, Brezoi 04-06 August 2023

Un eveniment PRODUS de „ROM NIA FOLK”, organizat în parteneriat cu „live Music summer CAmp brezoi”, în colaborare cu ASOCIAȚIA CULTURALĂ „Tatiana stepa” și platforma culturală „oameni artă atitudine”, cu sprijinul RESTAURANT „La Arhive”- Sibiu, NEXTTECH – CLUJ-NAPOCA, THE COFFEE SHOP CONSTITUȚIEI – BUCUREȘTI, recomandat de rock fm, reflectat de ziarul național și oficiul de știRi, găzduit de brezoiul lumii.

România Folk prezintă cel mai liber festival de muzică folk din România: „Baricada Folk”, ediția de la Brezoi, 04-06 august 2023.

Baricada Folk, cel mai liber festival de muzică folk din România, îți aduce aproape de tine cele mai importante nume din muzica folk de ieri și de azi. Îi celebrăm și onorăm pe cei care au contribuit la patrimoniul muzical românesc, îi încurajăm și aplaudăm pe cei tineri care urcă azi pe scenă! Împreună creștem generații!

Sunt ritmuri și versuri care au cucerit generații! Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic… A reprezentat un manifest al vieții, o baricadă a contemporaneității!

În concediu te duci să vezi lumea… la Brezoi te împrietenești cu lumea și trăiești muzica!

Vineri, 04 august
19:00 Mircea Vintilă 19:45 Nicu Zotta 20:30 Ovidiu Mihăilescu și Alex Cismaru
21:15 Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș 22:00 OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu)
22:45 Adrian Bezna 23:30 Mircea Baniciu & Band (Teo Boar și Vlady Cnejevici)

Sâmbătă, 05 august
18:40 Adriana-Maria Andreica 19:00 Rareș Andrei Păuna
19:30 ZORI (Daria Boghean și Teodora Beleaua) 20:00 Dianna Porca
20:30 Paul Tihan & Andra Andriucă și Daniel Leancă 21:30 Dinu Olărașu
22:30 Emeric Imre 23:30 Nicu Alifantis & Mirică – GEMINI

Duminică, 06 august
19:00 Walter Ghicolescu 20:00 Magda Puskas și Rareș Suciu
21:00 Dan Byron 22:00 Ducu Bertzi & Friends

Fii parte din Baricadă! Nu rata cea mai importantă întâlnire cu muzica folk a anului, Baricada Folk, Brezoi, 04-06 August!

Acces la cel mai important eveniment folk al anului exclusiv prin iabilet.ro.

La Woodstok o întreagă generație s-a îndrăgostit de muzica liberă! Artiști liberi
nu plastic comercial, muzică cu miez și mesaj… 3 zile de muzică bună și 3 nopți de stat cu prietenii sub stele în amfiteatrul natural de la Brezoiul Lumii!

… Veșnică este secunda din noi(Mircea Baniciu), Ne mai vedem din când în când(Nicu Zotta), Când trăiești și respiri în culori(Ovidu Mihăilescu), Dacă mai crezi în mine(Adrian Bezna), Ceilalți vor șterge(Ocru), Cum voi trăi eu(Catalin Stepa) …

Baricada Folk este o întrunire creativă și socială menită să unească și să reprezinte diversitatea identităţii și apartenenţei culturale, o colecţie de întâlniri, concerte și povești cu reprezentanții muzicii folk.

Baricada Folk este un proiect muzical independent inițiat în noiembrie 2019 de Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Zotta, Ocru – Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu și Adrian Tomulescu.

Au avut loc până acum 22 de manifestări desfășurate astfel:

TURNEE
2020 (ianuarie – februarie): Iași, Galați, Constanța, București, Slobozia, Târgoviște, Sibiu, Cluj-Napoca.

2022 (octombrie – noiembrie): Târgu Mureș, Bistrița, Constanța, Craiova, Târgu Jiu, Petroșani, Arad, Cluj Napoca, Sibiu

FESTIVALURI:
Brezoi 2020, 2021, 2022
Neptun 2021

EVENIMENT CARITABIL
București 2020

Au cântat în spectacolele Baricada Folk alături de nucleul proiectului constituit din ADRIAN BEZNA, CĂTĂLIN STEPA, OCRU – ADRIAN MĂRGINEANU ȘI DORIN PITARIU, NICU ZOTTA, OVIDIU MIHĂILESCU și MIRCEA BANICIU – invitat special și artiști importanți ai muzicii folk: NICU ALIFANTIS & ZAN, MIRCEA VINTILĂ, DUCU BERTZI, VICTOR SOCACIU, EMERIC IMRE, MARIUS BAȚU, DINU OLĂRAȘU, MARIA GHEORGHIU, ANDREI PĂUNESCU & Trupa TOTUȘI, MAGDA PUSKAS & RAREȘ SUCIU, FĂRĂ ZAHĂR (BOBI DUMITRAȘ ȘI BOBO BURLĂCIANU), MARCIAN PETRESCU, ALINA MANOLE, RADU GHEORGHE, DANIEL IANCU, Trupa SPAM, SUNT UN FRATE T NĂR (DORIN ANDONE, TEO BOAR ȘI VLADY CNEJEVICI), FOLK FRATE, TATIANA & MARIUS OJOG, CLAUDIA ȘERDAN & EUGEN MIHĂESCU, ZOIA ALECU, OVIDIU NICULESCU, MARIUS MATACHE, CRISTI DUMITRAȘCU, WALTER GHICOLESCU, VALI PETCU, ANA MARIA IVAN, SORIN MINGHIAT, ADRIAN IVANITCHI, PAUL TIHAN, CEZAR POPESCU, ZOLTAN BUTUC, EUGEN AVRAM, DIANNA PORCA, DARIA BOGHEAN și mulți alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *