Localitatea Pausesti Maglasi – un mic oras in devenire

0

Localitatea Pausesti Maglasi se numara printre cel mai bine administrate localitati ale judetului, practic comuna devine pe zi ce trece un mic oras intre municipiul resedinta de judet si statiunea Olanesti.
Pana la aceasta data, primarul Alexandru Dediu a reusit sa atraga o finantare de peste 15 milioane de euro, bani investiti in asfaltarea a 45 de km de drumuri comunale, alti 4 milioane de euro vor fi investiti anul acesta pentru extinderea retelei de canalizare cu inca 34 de km, ultimii kilometri de retea.
In prezent, aproximativ 99 la suta dintre gospodariile comunei sunt racordate la reteaua de apa, prin extinderea cu cei 34 de km se va finaliza si reteaua de canalizare.Localitatea are o clinica de tratament, peste 20 de agenti economici care aduc anual cateva miliarde de lei la bugetul local, fapt care a facut localitatea extrem de atractiva pentru cei care au decis sa schimbe viata de la oras pentru una in comuna Pausesti Maglasi.
Primarul localitatii Pausesti Maglasi, liberalul Alexandru Dediu, s-a declarat optimist in ceea ce priveste implementarea cat mai rapida a ultimelor proiecte accesate.
“ Contractele semnate, sper ca toata lumea se se mobilizeze, pentru ca nu avem timp de pierdut. Eu sunt optimist, sunt convins ca acest proiect de extindere a retelei de canalizare se va realiza si toti locuitorii celor 36 de comune vor beneficia de apa si canalizare. Nu mai avem foarte multe de facut in comuna, am reabilitat toate cladirile publice, mai avem de facut un mic complex sportive pentru tinerii din localitate si aceste doua proiecte mai mari, extinderea retelei de canalizare si a retelei de gaze, si am terminat, locuitorii comunei vor avea toate conditiile de la oras ”, a precizat primarul Alexandru Dediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *