Primaria Roesti a reusit sa obtina avizul pentru racordarea la bransamentul propus de primar

0

Dupa reusita obtinerii finantarii pentru introducerea retelei de gaze, primarul localitatii Roesti, Gheorghe Draghici, a reusit sa obtina si avizul pentru schimbarea bransamentului chiar in ultima zi acestei luni, in urma unei intalniri cu reprezentantii Transgaz Craiova.
Comuna Roesti se numara printre cele 6 localitati ale judetului care au reusit sa se incadreze pe Programul Anghel Saligny pentru introducerea sau extinderea retelei de gaze.Singura problema majora ramasese alegerea bransamentului, o alegere care influenteaza atat costul lucrarilor dar si volumul de munca si de timp.
“Suntem pe drumul bun. Azi dimineata am avut o intalnire cu reprezentantii Transgaz Craiova in vederea obtinerii unui aviz pentru schimbarea bransamentului.De fapt am depus o completare la documentatia depusa intial. In varianta initiala existau doua variante de bransament, primul bransamentul prevazut in proiect presupunea introducerea a 4 km de teava, in cea de-a doua varianta depusa de noi ar trebui sa introducem doar 10 metri. Este o diferenta uriasa atat ca prêt dar si ca volum de munca. Reprezentantii Transgaz Craiova ne-au inteles si ne-au acceptat varianta. Ppot sa spun ca am scapat de una dintre cele mai mari probleme.”, a precizat primarul comunei Roesti, Gheorghe Draghici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *