Începând cu data de 1 martie a.c., în județul Vâlcea se vor deschide încă două noi centre de vaccinare împotriva COVID-19

0

INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL VALCEA

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, începând cu data de 1 martie a.c., în județul Vâlcea se vor deschide încă două noi centre de vaccinare împotriva COVID-19, pe lângă cele nouă operaționale în prezent.

Aceste două noi centre sunt:
– Centrul de vaccinare Râmnicu Vâlcea, situat în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 10 – str. Luceafărului nr. 7;
– Centrul de vaccinare Berbești, situat în campusul școlar al Liceului „Preda Buzescu” – sat Târgu Gângulești, str. Principală nr. 14.

Noile centre de vaccinare comunitare devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cele cu vârsta peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.
Capacitatea de vaccinare în fiecare dintre aceste două noi centre este de 60 de persoane pe zi.
Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie a.c., atât individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice (https://vaccinare-covid.gov.ro), a medicului de familie/curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numărul suport destinat județului Vâlcea 021.414.44.50.

Râmnicu Vâlcea, 26 februarie 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *