Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare

0

INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL VALCEA CANCELARIE PREFECT

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, întrunit în ședință extraordinară miercuri, 23 decembrie 2020, la ordinul prefectului Sebastian Fârtat, a hotărât repartizarea în județ a unui număr de 19.324 de afișe.
Afișele fac parte din campania de informare pentru vaccinarea anti-COVID, demarată de Guvernul României, și vor ajunge în toate cele 89 de localități din județ (17.941 de afișe), precum și în unitățile sanitare (1.383 de afișe).

Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare.

În județul Vâlcea sunt amenajate cinci centre de vaccinare în unități spitalicești și încă 17 în afara unităților sanitare. La acestea se adaugă și două caravane mobile, care se vor deplasa la persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sanitare, nedeplasabile sau aflate în zone izolate.

Cele 17 centre de vaccinare din afara unităților sanitare vor funcționa astfel: cinci în municipiul Râmnicu Vâlcea și câte unul în localitățile Bălcești, Berbești, Sutești, Drăgășani, Orlești, Lădești, Băbeni, Horezu, Mihăești, Budești, Brezoi și Călimănești.

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 găsiți și pe platforma de informare despre vaccinarea anti-COVID, pusă la dispoziția cetățenilor de către Guvernul României: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Râmnicu Vâlcea, 23 decembrie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *